Sponsor machtigingsformulier

Sponsor worden? Ja, graag!

Stichting kinderboerderij “Kokiezier” is mede afhankelijk van sponsoren. Onze belangrijkste sponsors zijn nu (lokale) overheden en bedrijven die geld beschikbaar stellen of hun diensten en/of goederen aanbieden. Deze manieren van (financiële) ondersteuning leveren een belangrijke bijdrage aan de financiële gezondheid van onze kinderboerderij. U kunt kiezen uit een éénmalige machtiging of doorlopende machtiging (zie hieronder).

Je kunt de machtiging of afboeking ongedaan maken als je het er niet mee eens bent, of als je wilt stoppen om ons te steunen. Uiteraard zouden we dat erg betreuren. Elke bijdrage hoe klein of hoe groot ook, wordt zeer gewaardeerd en is aan de bewoners van ‘Kokiezier’ goed besteed!

De kinderboerderij kan altijd extra sponsoren gebruiken! Mocht u meer willen weten hoe u als sponsor kunt bijdragen aan de financiële stabiliteit van de kinderboerderij, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van ons bestuur mevrouw Margré Baars-Tijken. Ook als u bedrijf i.p.v. een financiële bijdrage goederen of diensten wil aanbieden kunt u contact met haar opnemen. Per e-mail kan dat via een druk op de knop ‘Mail onze Voorzitter’. Wilt u ons bellen voor een afspraak, of wenst u het informatie-contactformulier te gebruiken, of wilt u ons op de kinderboerderij komen bezoeken? Kijk dan via het menu-item ‘Contact’ voor de contactgegevens.

Machtigingsformulier Sponsor