Donateurs machtigingsformulier

Donateur worden? Ja, graag!

Stichting kinderboerderij “Kokiezier” is mede afhankelijk van donateurs. Onze belangrijkste donateurs zijn vaak (lokale) particulieren die geld beschikbaar stellen. Deze manier van (financiële) ondersteuning levert een belangrijke bijdrage aan de financiële gezondheid van onze kinderboerderij. U kunt kiezen uit een éénmalige machtiging of doorlopende machtiging (met verschillende opties – zie hieronder).

Je kunt de machtiging of afboeking ongedaan maken als je het er niet mee eens bent, of als je wilt stoppen om ons te steunen. Uiteraard zouden we dat erg betreuren. Elke bijdrage hoe klein of hoe groot ook, wordt zeer gewaardeerd en is aan de bewoners van ‘Kokiezier’ goed besteed!

De kinderboerderij kan altijd extra donateurs gebruiken! Mocht u meer willen weten hoe u als donateur kunt bijdragen aan de financiële stabiliteit van de kinderboerderij, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van ons bestuur mevrouw Margré Baars-Tijken. Per e-mail kan dat via een druk op de knop ‘Mail onze Voorzitter’. Wilt u ons bellen voor een afspraak, of wenst u het informatie-contactformulier te gebruiken, of wilt u ons op de kinderboerderij komen bezoeken? Kijk dan via het menu-item ‘Contact’ voor de contactgegevens.

Machtigingsformulier Donateur