Organisatie

Ons Stichtingsbestuur

Kinderboerderij Kokiezier is ondergebracht in een Stichting. Ons Stichtingsbestuur draagt zorg voor het bewaken en het plannen van de beleidskaders. Verder wordt door het Bestuur de financiën bijgehouden, doet en ontvangt het betalingen en maakt het een financieel jaarverslag met begroting. Het Bestuur bestaat uit minimaal drie personen. Hieronder treft u de namen van de leden van het Stichtingsbestuur van Kinderboerderij Kokiezier aan. 

Voorzitter

Margré Baars-Tijken

Penningmeester

Ingrid Helmink-Roording

Bestuurslid

Vacature

Het Vrijwilligersteam

Onze vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de kinderboerderij. Zonder onze vrijwilligers zouden dieren niet verzorgd worden en zouden we niet open kunnen voor bezoekers. Alle medewerkers werken op vrijwillige basis. We hebben heel veel respect voor onze vrijwilligers. Het maakt niet uit hoe en wat ze doen.

Wordt jij onze collega?

Wil je ons Stichtingsbestuur of ons Vrijwilligersteam komen versterken?

Ook vrijwilliger worden? Bel of mail gerust of kom langs, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Er zijn heel veel handjes nodig voor het verzorgen van de dieren, tuinieren, verkoop vanuit de kiosk, onderhoudswerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en soms groepen ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk ook meteen aanmelden via ons contactformulier door een muisklik op de knop hieronder. We zijn je er zeer erkentelijk voor.