Zaterdag 8 november vindt er in Amphion een vrijwillgersvacaturebank plaats. Twee bestuursleden van Kokiezier zullen daar ook aanwezig zijn om onze kinderboerderij onder de aandacht te brengen. 
Aanvang van deze manifestatie is 13:00 uur en het duurt tot 16:00 uur.

Onze Willy, Myrna en Katrien krijgen er 11 of 12 april een weide vriendinnetje bij. Deze Difa, genaamd Difa, komt er gezellig bij.

Welkom op de website van Kinderboerderij Kokiezer in Doetinchem. Bij Kokiezier is het voor jong en oud goed vertoeven. Een bezoekje met je (klein) kinderen of even een pauze tijdens een wandeling of fietstocht, het kan allemaal!   

DSC 6366

Op ons terrein vind je een heleboel soorten dieren o.a. geiten, schapen, kippen en natuurlijk pony’s, en een ezel. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan driewielers, skelters, loopauto’s en nog veel meer.

Bij onze Kiosk is koffie, thee, frisdrank of iets lekkers te koop. Ook verkopen wij voer voor de dieren.

Deze kiosk is voor ons een zeer belangrijke bron van inkomsten, wij stellen het daarom zeer op prijs als je hier gebruik van maakt. 

Voor het actuele nieuws klik op de button Nieuws 

Openingstijden:

Vanaf 1 maart zijn wij open van 10:00  tot 17:00 uur

Tijdens de wintertijd zijn we open van 10:00 tot 16:00 uur 

De entree is voor iedereen  GRATIS!

De verkoop van volwassen konijnen loopt het hele jaar door. Deze dieren komen bij ons wonen wanneer hun baasjes er afstand van willen doen. Wij kunnen maar een maximaal aantal konijnen gelijktijdig huisvesten en om deze reden vinden wij ook graag een nieuw thuis voor deze lieve dieren!


We fokken niet een heel jaar door met onze dieren, dit betekent dat jonge knaagdieren slechts enkele keren per jaar te koop worden aangeboden. Groot voordeel van jonge kinderboerderij dieren is dat deze meestal erg tam zijn!


Jonge parkieten zijn vanaf de eerste broed het hele zomer seizoen te koop! Zo gauw ze uitvliegen mogen ze mee, dit is de perfecte leeftijd om je parkiet tam te maken!

Prijzen:

  • konijnen/ cavia's € 10
  • Jonge parkieten € 10,-

Heb je interesse kom dan eens langs bij onze kinderboerderij en vraag welke dieren er op dat moment voor de verkoop bedoeld zijn!

 

Kinderboerderij Kokiezier is gelegen aan de rand van de bebouwde kom, in het natuur en recreatie landschap de Wehlse Broeklanden. Ons terrein is gelegen aan fiets- en wandelpad en voor hen optimaal bereikbaar.

Subcategorieën