Vrijdag 20 januari 2012 is bij ons op bezoek geweest ‘boer Bram’, Bram is 3 jaar en heeft in zijn jonge leven al veel meegemaakt, waarin hij ook lange tijd in het ziekenhuis doorbracht met de nodige operaties. St. Opkikker heeft daarom een leuke opkikkerdag voor Bram, en ouders Bas en Maud georganiseerd!

Bram is gek op dieren en daarom was de aftrap van de dag bij kinderboerderij Kokiezier! Bram heeft bij ons samen met papa en mama een groot aantal dieren gevoerd en zijn ogen uitgekeken!  Uiteraard heeft een echte boer zijn machines altijd in gebruik, zo ook boer Bram, overal ging hij met de tractor naartoe!

Na de aftrap bij Kokiezier heeft Bram nog heel veel geweldige ervaringen opgedaan in de Achterhoek, zo heeft hij bij een boer  op een echte tractor mogen rijden, heeft hij in een politie auto met sirene gezeten en mocht hij na de lunch in een brandweerwagen  mee met zwaailicht en sirene om een brand in een vuurkorf te blussen! Richting het einde van de dag  heeft hij nog na hartelust kunnen rennen, springen en klauteren  bij megapret in Lievelde. Waarna ze uiteindelijk moe en voldaan weer huiswaarts zijn gekeerd.

Bram, wij vonden het erg leuk dat je bij ons bent geweest om te helpen met het verzorgen van de dieren, we wensen je alle gezondheid toe en hopen je uiteraard nog veel vaker bij ons terug te mogen zien!